Odakle ljubav prema pizzi? Koliko je teško otvoriti pizzeriju? Što je sve potrebno dobrom pizza majstoru? Ide li ananas na pizzu? Na ova pitanja, ali još mnogo njih, odgovore je dao Darijan Katalenić, vlasnik naše Pizzerije Chello, gostujući u YouTube podcastu Viktora Kuharića pod nazivom „Kaj delaš?“. Ovaj podcast osmišljen je kao mjesto gdje će se predstavljati pojedina zanimanja, a sada je stigao red na vlasnika pizzerije.

Ljubav između pizze i našeg Darijana, kako je otkrio u podcastu, traje od malih nogu, budući da je živio preko pita Pizzerije Zaje te ondje provodio svoje slobodno vrijeme, igrajući se u parku i upijajući što se sve događa u poznatoj zagrebačkoj pizzeriji.

Nakon djetinjstva provedenog uz pizzu, krenulo je odrastanje, rad u nekoliko pizzerija, a zatim i otvaranje pizzerije Chello 2011. godine.

Govorio je Darijan o samom vođenju pizzerije, o tome koje su prednosti i mane pizzerije u odnosu na klasični restoran, kako osigurava da je u pizzeriji uvijek dovoljna količina  namirnica i slično.

Naravno, spomenula se i Deep Dish pizza, danas zaštitni znak Pizzerije Chello, koju smo prvi doveli u Hrvatsku nakon savjeta susjeda Amerikanca rodom iz Chicaga, o čemu više možete saznati ovdje, a dotaknulo se i ostalih noviteta koje je na ove prostore donijela naša pizzerija, kao što su miješanje raznih vrsta sireva i ostalih mesnih sastojaka na pizzi.

Kada su se dotakli teme rada u pizzeriji, Darijan je istaknuo smirenost kao najvažniju osobinu, budući da u ovom poslu može doći do brojnih stresnih situacija te osoba mora biti smirena kako bi se sve moglo vrlo lako riješiti. Istaknuo je kako je iznimno zadovoljan osobljem Pizzerije Chello, koje zajedno čini jedan savršen tim, spreman za sve izazove.

Na kraju smo saznali što Darijan misli o ananasu na pizzi, koje mu je najdraže jelo i još poneku informaciju, a na pitanje što je za njega pizza mogao se čuti vrlo jednostavan i iskren odgovor: „Pizza je za mene život!“.

Cijeli podcast, kao i pitanja gledatelja te brzopotezna pitanja možete pogledati ovdje i ovdje.