Uživati u ukusnoj hrani uz trenutak mira uz djecu? Na trenutak se čini kao nespoiva kombinacija, no neki su pokazali kako je to moguće i uvrstili nas među top restoranske destinacije za djecu.

Našu prilagođenost djeci prepoznala je blogerica Matea te nas je na svome Instagram profilu, gdje se bavi recenziranjem putovanja i izleta s djecom, uvrstila na listu „kids frendly“ restorana. Našu prilagođenost djeci nije prepoznala samo Matea, jer na sličan popis nas je uvrstio i portal Avanture malih okica.

Drago nam je što su ostali prepoznali naš trud u postizanju cilja da Pizzeriju Chello učinimo mjestom prilagođenim djeci te možemo obećati kako ćemo ju u budućnosti takvom i održati.

Dosta je stvari koje Pizzeriju Chello čine idealnim mjestom za djecu i organizaciju dječjih proslava, a u nastavku ćemo vam napisati nešto više o njima.

Jedan od ključnih elemenata koji čini Pizzeriju Chello posebnom za dječje proslave je naš specijalno kreirani dječji meni. Svi obroci su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili dječje nepce te nudimo bogat izbor jela koji će sigurno oduševiti male gurmane.

Ono što nas izdvaja od većine drugih restorana je naša igraonica namijenjena najmlađim posjetiteljima. Roditelji mogu uživati u mirnom obroku dok njihova djeca uživaju u igri. Ova igraonica stvara veselo okruženje u kojem se mališani mogu slobodno izraziti i uživati u igri, čime se stvara nezaboravno iskustvo za dječje proslave.

Pored toga, Pizzeria Chello nudi i praktičnost velikog parking prostora, olakšavajući dolazak roditeljima i gostima na proslavu. Velika terasa restorana omogućava prostran i udoban prostor za sjedenje, što je posebno važno prilikom lijepih sunčanih dana ili toplih ljetnih večeri. Roditelji mogu uživati u ukusnim obrocima na otvorenom dok djeca igraju na terasi.

Uz izvrsnu hranu, sigurnu igraonicu, prostran parking i udobnu terasu, Pizzeria Chello se nameće kao odlična destinacija za dječje proslave u Zagrebu.

Ne samo da ćemo vam osigurati gastronomski doživljaj, već ćemo stvoriti atmosferu u kojoj će se svaki rođendan, proslava ili obiteljsko okupljanje pamti kao poseban trenutak radosti i zabave.