Dragi gosti, molimo vas da izdvojite nekoliko trenutaka i pročitate tekst koji se nalazi pred vama.

Kada se radi o dostavi hrane postoje neke stvari na koje mi ne možemo utjecati, stoga ako dostava kasni i dobijete hladnu pizzu, nemojte odmah posezati za negativnim recenzijama. Na brojne načine možete s nama stupiti u kontakt (Facebook, Instagram, Google chat telefon, mail…), javite nam se pa ćemo zajedno vidjeti na koji način možemo ispraviti stvari

Postoje neke stvari na koje mi ne možemo utjecati, a koje dovedu do nezadovoljstva gosta, posebno kada se radi o dostavi hrane. Prilikom dostave hrane služimo se našim vozilima te službama za dostavu kao što su Wolt ,Glovo i Bolt, a naši klijenti uvijek dobiju okvirno vrijeme kada bi hrana trebala stići na njihovu adresu. Međutim, znamo svi kakva je prometna situacija u Zagrebu te kako se iz različitih razloga ovdje često stvaraju gužve. Otprilike znamo kada gužve nastaju i uvijek na njih upozorimo, ali ponekad se zna dogoditi neka nepredviđena gužva ili slična situacija u prometu, gdje su naši dostavljači jednostavno nemoćni te ne uspiju hranu dostaviti u predviđenom roku. Ako dođe do takve situacije, molimo vas za razumijevanje, jer naši su dostavljači obični ljudi, koji ne mogu utjecati na prometnu situaciju.

Dostavne službe, kao što su Wolt, Glovo i Bolt, pokazale su se izvrsnima za obilaženje ovih gužvi, ali greške se nekada znaju dogoditi i njima. Ponekad njihove aplikacije jednostavno narudžbu ne proslijede do nas te osoba ne dobije svoju hranu. Moramo naglasiti kako smo u ovoj situaciji nemoćni i ne možemo biti odgovorni, jer vaša narudžba nije niti stigla kod nas.

Ne volimo pustiti da netko predugo čeka hranu te ćemo prilikom svake narudžbe upozoriti na gužvu, pa čak i odbiti narudžbu ako nismo u mogućnosti istu na vrijeme izvršiti. Ako su svi naši dostavljači zauzeti, a dostavne službe predviđaju dugo čekanje, uvijek ćemo ponuditi opciju da se hrana pokupi kod nas u pizzeriji.

Imajte razumijevanja za ovakve situacije, jer i mi smo samo ljudi te ne možemo utjecati na faktore kao što su gužve u prometu ili funkcionalnost aplikacija za dostavu.