Željni ste slasnih domaćih specijaliteta? Kod nas možete uživati u slavonskoj atmosferi, etno detaljima i rustikalnom uređenju koje je osmislila naša gastrozvijezda – „chellica“ Glorija

Već prvi pogled na naš jelovnik, govori da ćete u našem restoranu dobro jesti. Slasne domaće specijalitete za vas je osmislila naša chellica Glorija Katalinić.  Naš restoran Chello smjestio se u mirnoj zelenoj oazi, Kaljskoj ulici 14 u Španskom.

Glorija je posebnom pažnjom birala jela koja će se naći na meniju, a sa suprugom Darijanom, koji je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznat kao jedan od najvještijih i najmaštovitijih pizza majstora, pomno su uređivali interijer restorana pazeći da se uklapa svaki detalj. Mnogo je tu skupljenih starina, etno detalja iz starih slavonskih kuća, a ljubazno osoblje i raskošna domaća jela, osvojit će vas na prvu. 

„Etno predmeti tipični za Slavoniju u našoj se obitelji prenose iz generacije u generaciju tako da me za njih vežu lijepe uspomene iz djetinjstva. Htjela sam gostima pokazati kako su nekad naše bake glačale odjeću parnom peglom, kako se mljela kava uz ručni mlinac te kako su izgledale nošnje koje su djevojke nosile u svečanim prilikama“, istaknula je Glorija.

Dodala je da se jednostavnošću domaćih specijaliteta vodila kreirajući menu koji se poslužuje, a mnogi se u naš restoran vraćaju upravo zbog magičnih jela, koja vas vraćaju u djetinjstvo poput sporo pečene teletine odležane u maslacu s krumpirom i povrćem, piletine s mlincima i pancetom i junetine u prefinom aromatičnom muškatnom oraščiću, uz koju se odlučno sljubljuju domaći njoki ili palenta. Naša Glorija dugo je promišljala kojim će jelima zadiviti svoje goste, a ova je odabrala jer su savršena kombinacija jednostavnosti i tradicije kojima je Glorija dodala svoj osobni „touch“ što su naši gosti ubrzo prepoznali.

„Mi živimo naš posao i izuzetno smo posvećeni gastronomiji, našem restoranu i gostima, jer nema ljepšeg nego kad ti se vraćaju zadovoljni našom hranom, uslugom i ambijentom. Godinama smo stvarali Chello, selili se na nekoliko lokacija, a u budućnosti planiramo napraviti Slavonsku kuću po našoj mjeri, koja će gostima pružiti drugačiji gastronomski doživljaj.“, naglasila je Glorija.

Uz ove specijalitete, Glorija je zadužena i za slatki dio menija, a njen slatki stol poznat po maštovitim kolačima, često je zvijezda fotografija na društvenim mrežama jer je svaki napravljen s nevjerojatno puno, ljubavi, mašte i pažnje, a o okusima slastica da i ne govorimo.

Stoga obavezno isprobajte specijalitete naših vrijednih Katalinića i uživajte u vrhunskoj domaćoj i izuzetno ugodnoj atmosferi zbog kojih ćete se poželjeti vratiti u Chello. Čekamo vas s nestrpljenjem