Dobar glas daleko se čuje pa tako možemo reći kako nas je nedavno posjetio food blogger Slaven Knežević, vlasnik web stranice Gostiona, na društvenim mrežama poznat po profilu Gostiona by Slaven.

Slaven posjećuje restorane diljem Hrvatske, gdje isprobava i recenzira njihove specijalitete. Tako je kod nas probao našu deep dish pizzu, proizvod po kojemu je naša Pizzeria Chello nadaleko poznata.

Za sve one koji to još ne znaju, deep dish pizza je tip pizze koja potječe iz Chicaga, a glavna karakteristika ove vrste pizze je visoki rub od tijesta koji okružuje sve sastojke. Debljina tijesta obično varira, ali može biti prilično gusta i hrskava. Umak od rajčice se obično nalazi na vrhu sira i drugih nadjeva. Osim toga, deep dish pizza često sadrži slojeve sira, povrća, mesa i drugih sastojaka, pa može biti prilično obilan obrok.

O tome kako je točno dospjela u Hrvatsku više možete pročitati ovdje.

No, vratimo se na Slavena. Slaven je odlučio naručiti našu Chicago style double decker deep dish pizzu, koja je svojom veličinom namijenjena za dvije osobe te možemo reći kako ga je ona poprilično iznenadila.

Kakve su njegove reakcije na naš specijalitet, otkrit ćete u videozapisima ako posjetite njegov Facebook, TikTok ili Instagram profil.